Velkommen til Svømmegruppa!

Vi har trening og svømmeskole fredager fra kl. 15:30 til 17:00 i Gullbring Kulturanlegg i Bø og svømmeskole mandager mellom 1815 til 1915 på Gvarv.

Påmelding til våre tilbud kan du gjøre i tryggivann.no - IL Skarphedin - velg gruppe (kurs), her finner dere også informasjon om de ulike kursene/gruppene, og hvilke forkunnskaper barnet må ha. Alle medlemmer må registrere seg i MinIdrett.no - søk opp "IL Skarphedin svømming" og be om opptak i klubben. Priser og annen praktisk informasjon finner dere under "INFORMASJON" i venstremargen, og ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe. Velkommen!

Instruktøropplæring

Alle våre instruktører og trenere må ha godkjent opplæring for å være i vannet med ditt/dine barn. Helga 21.-22.oktober 2017 foregår denne på Gvarv og kurslærer er Jeanette Veronica Larsen fra Snøgg sk på Notodden.

VANNAKTIVITET FOR BABY

Hei alle sammen!
Svømmegruppa har den glede å fortsette med vannaktivitet for baby i samarbeid Gullbring Kulturanlegg. Kursdager er mandager, og går over ti ganger. Grupper: 3-6mnd og 6-9/10mnd. For påmelding ta kontakt direkte med Anette i Gullbring på tlf. 35060390, og det fortsatt noen ledige plasser ved oppstart 4.september 2017.
Velkommen i Heithølen!

Svømmeopplæring på Gvarv

Svømmeopplæring på Gvarv

Gla' nyhet!

Vi har svømmeskole på Gvarv. For kursoversikt og påmelding "tryggivann.no" - IL Skarphedin og velg: annet.
Velkommen!

Årsmøte 2018

Kort om 2107: Svømmegruppa er i vekst. Per 31.12.2017 var vi ca.130 aktive i alderen 4-50 år, og økonomien er stabil og god. Vi har et godt instruktør/trener-team som skoleres jevnlig. Våre opplæringtilbud er nå i Bø, Sauherad og Nome. Vi er stolt av gruppa vår og det vi får til!