Velkommen til Svømmegruppa!

Vi har trening og svømmeskole fredager fra kl. 15:30 til 17:00 i Gullbring Kulturanlegg i Bø og svømmeskole mandager mellom 1815 til 1915 på Gvarv.

Påmelding til våre tilbud kan du gjøre i tryggivann.no - IL Skarphedin - velg gruppe (kurs), her finner dere også informasjon om de ulike kursene/gruppene, og hvilke forkunnskaper barnet må ha. Alle medlemmer må registrere seg i MinIdrett.no - søk opp "IL Skarphedin svømming" og be om opptak i klubben. Priser og annen praktisk informasjon finner dere under "INFORMASJON" i venstremargen, og ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe. Velkommen!

Instruktøropplæring

Alle våre instruktører og trenere må ha godkjent opplæring for å være i vannet med ditt/dine barn. I løpet av høsten 2017 og starten av 2018 har vi hatt instruktørene våre på videregående kurs, alle nye instruktører og assistenter har fått begynnerinstruktørkurs og seks stykker har fått kompetanse minipolo-instruktør.

VANNAKTIVITET FOR BABY

Hei alle sammen!
Svømmegruppa fortsetter samarbeidet om vannaktivitet for baby med Gullbring Kulturanlegg. Kursdager er mandager, og går over ti ganger vår og høst. Grupper: 3-6mnd og 6-9/10mnd. For påmelding ta kontakt med Gullbring på tlf. 35060390, og vår instruktør er Renate Øien.
Velkommen i Heithølen!

Svømmeopplæring i Midt-Telemark

Svømmeopplæring i Midt-Telemark

Her finner kurstilbudene vi har i Midt-Telemark:
https://www.tryggivann.no/viskurs.aspx?arr=39

Årsmøte 2018

Kort om 2107: Svømmegruppa er i vekst. Per 31.12.2017 var vi ca.130 aktive i alderen 4-50 år, og økonomien er stabil og god. Vi har et godt instruktør/trener-team som skoleres jevnlig. Våre opplæringtilbud er nå i Bø, Sauherad og Nome. Vi er stolt av gruppa vår og det vi får til!