Knepent tap i serieåpningen i 3.div

Artikkelindeks

  1. Arkiv
  2. Skarphedin tapte borte mot Jevnaker

Jevnaker-Skarphedin 1-0 (0-0)

Skarphedin reiste 2.påskedag til Jevnaker med 16.mann. Jevnaker har mang en spiller med tippeligaerfaring, de fleste for Hønefoss. Treneren deres er et kjent navn for fotballfanatikere, nemlig Lars Lafton, den målfarlige broren til mr.Hønefoss Frode Lafton. På bakgrunn av dette bestemte Skarphedin for å legge seg bakpå å la Jevnaker styre spillet. Dette var en taktikk som funket opp i mot perfekt, og de "sjansene" Hønefoss... unnskyld, Jevnaker kom til, hadde Skarphedin full kontroll på. Skarphedin gjorde et bytte allerede etter 1/2 t, og Øystein Sanden gikk ut for Sander E Stredet. Kampen fortsatte i samme spor, med Jevnaker som trillet ball på egen bane halvdel og i midtsirkelen.

2.omgang fortsatte på og i samme bane. Jevnaker fikk etter hvert en noget billig straffe, som de satt i tverrliggeren. Tilslutt fikk Jevnaker hull på byllen, da en dødball spratt ut til en Jevnaker spiller, som drar av to mann og setter ballen i nærmeste kryss. Skarphedin får sin mulighet på overtid, da de får straffe. Ivar Iversen er dessverre uheldig med forsøket sitt, og det blir reddet av keeper. Kampen blir avblåst og seriefavoritt Jevnaker beholder alle tre poengene. Skarphedin kjempet tappert og kan se tilbake på det. Vi vinner kortstatestikken med 5 gule kort, Jevnaker 0, noe som er riv ruskende galt ifølge Øystein Sanden. Det burde endt 2-4 i favør Skarphedin.
Skarphedin

Andreas Ajer

Øystein Sele(Torbjørn Sanden fra ca 80)-Alexander Dahl Henriksen-Øystein Sanden(Sander Egeli Stredet fra ca 37)-Lars Erik Gjerløw

Ivar Iversen-Andre Isaksen

Bernt S Ollestad

Eirik Opdal(Glenn Hansen fra ca 70)- Nicolai Somdal-Martin Køber

ubenyttede reserver: Andreas Salvesen og Andreas Sersland