På vei til Ullevaal!

Som ventet ble Gvarv et par hakk for små for Skarphedin. Til tross for dårlig balltempo endte oppgjøret 7-2.

2.kvalifiseringsrunde NM: Skade - Skarphedin

NFF har satt opp Skade - Skarphedin i 2.kvalik av NM.

Kampen går onsdag 13.april kl. 18:00 i Lunde

3.div: Terminlista er klar

NFF har satt opp en interessant liste, hvor godbitene kommer på løpende bånd. Allerede i 1.runde venter en rival.
Skarphedin tar i mot Notodden 2 hjemme, en kamp som 99% sikkert blir spilt i Telemarkshallen.
Kampen blir spilt lørdag 9.april kl 16.

Liverpool Football Academy til Bø 26-28.juni 2012

IL Skarphedin er veldig fornøgd med at Liverpool International Football Academy vil besøke Bø også neste sommar. Dette er ein høg kvalitets fotballskole med topp kvalifiserte instruktørar frå Liverpool sitt annerkjente academy. Våre flotte banar på Sandvoll blir brukt under fotballskolen. Det er bare å melde seg på. Den perfekte julegave? Her kan du bestille gavekort.

Skarphedin møter Odd i Telemarkshallen

Skarphedin sint A-lag møter Odd i Telemarkshallen onsdag 15.desember kl. 16:15.

Odd stiller med sitt 2.divisjonslag med nokre A-lagsforsterkingar, så det vil vera ein interessant første test for Ole Halvor sine guttar.

Skarphedin fotballgruppe får pris for juniorsatsing av Bø Sparebank

Før kvalikkampen i hallen 30.oktober fekk Skarphedin fotballgruppe overrekt ein pris på kr. 10.000 av

. I grunngjevinga til banken heiter det:

Overrekking-Bø-spbank-for-j

"Bø Sparebank er sponsor for fotballgruppa i Skarphedin. Det er moro å følge med på det som skjer i klubben, og ekstra moro har det vore å følge med denne sesongen.
Laurdag 30.oktober spelas det kvalifiseringskamp for opprykk til 2. divisjon. På dagens A-lag er det mange unge spelarar, spelarar som er eit resultat av god og målretta satsing på unge gjennom fleire år. Årets Juniorlag har og nyleg blitt kretsmeistrar, og Bø Sparebank gratulerer med innsatsen. Styret i banken syns fotballgruppa gjer ein stor og viktig jobb innan juniorsatsing i klubben, og ønskjer å gje eit bidrag til vidare satsing her."

Fotballgruppa takkar så mykje for prisen. Vi er svært glade for at arbeidet vi legg ned og dei resultata vi oppnår blir sett pris på.

Kvalikkampen går i hallen!

NFF har vore på befaring på Sandvoll og saman med Bø kommune konkludert med at baneforholda der er uforsvarlege, 10 cm tele.

Kvalifiseringskampen mot Mandalskameratene er derfor flytta til Telemarkshallen.

Mot opp før kl. 15:00 på ludagen 30.oktober. Da blir det stemning i hallen! Frode gjer som Drillo, offentleggjer laget dagen før kamp.

A-laget er klar for kvalik mot Mandalskameratene!

Etter 15-0 over Skotfoss på fredag er A-laget vinnar av si 3.divisjonsavdeling og klar for kvalifiseringskampar til 2.divisjon. Vi kan gratulere Frode og spelarane med ein godt gjennomført sesong, ein svært god haustsesong og med å ha oppnådd målsettinga for sesongen.

Les Frodes kampreferat fra Skotfosskampen og ikkje minst oppsummeringa av sesongen så langt her.

Nå får vi eit nytt fokus og ny målsetting:

Mandalskameratane blir ei hard nøtt. Dei har vunne alle kampane i si 3.divisjonsavdeling. Men at vi har kapasitet til å slå dei over 2 kampar kan det ikkje herske tvil om. Vi har heimekamp fyrst, laurdag 30.oktober kl 15:00. Det trur vi er ein fordel. Om kampen går på Sandvoll eller i Telemarkshallen er ikkje klart ennå. Vi reknar med "fulle hus" uansett!

Skarphedin - Urædd 5 - 1 (1 - 0)

A-laget gjorde jobben mot Urædd! Nå er det bare eit skikkeleg feilskjer som kan nekte oss kvalik, og det skjer ikkje. Etter ein svak start av kampen tok Skarphedin kontroll over kampen siste kvarteret av 1.omgang og Johannes Jensen kriga inn 1-0 på dødball. I 2.omgang kontrollerte Skarphedin kampen og Sven Kato Ege, Johannes Jensen, Ivar Iversen og Ronny Flåtin skora for Skarphedin før Urædd fekk sitt trøstemål. Frodes kampreferat finn du her.

Skarphedin - Odd III 3-0 Vi nærmar oss opprykkskamp!

A-laget slo Odd III 3-0 fredag 1.oktober.Les om kampen her.

Med seier mot Urædd fredag 8 oktober (møt opp i Telemarkshallen kl. 18:00 !) skal svært mykje til for at det ikkje blir kvalifisering mot Mandalskameratene om plass i 2.divisjon neste år.

Skarphedin - Tollnes

2 - 1 (0 - 1)

A-laget snudde kampen i 2 omgang, framfor 160 tilskodarar på Sandvoll !

Med seieren i dag ligg laget 6 poeng før Herkules før dei møter nettopp Herkules i Skien neste torsdag. Sesongens mål om opprykkskamp er definitivt innan rekkevidde. Les meir om kampen her.

Notodden 2 - Skarphedin

0 - 3 (0 - 3)

A-laget kontrollerte kampen mot Notodden. Notodden stillte med alle sine tilgjengelege spelarar, men blei overrumpla av Skarphedin sitt unge lag som leia 3-0 allereie etter ein halvtime. Les meir her.

Skarphedin - Herkules, 3.6.2010

1-0 (1-0)